U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Kantoor

Bij Immo Steengoed staan UW WENSEN voorop. We behartigen deze op een PROFESSIONELE, VERNIEUWENDE en FLEXIBELE manier.
Dé hoofdactiviteit van ons kantoor is een TOTAALBEGELEIDING voorzien voor de verkoop van uw pand. Dit van schatting tot notariële akte en/of het opstellen van het huurcontract.

Bij Immo Steengoed geen fabels rond schattingen, verkoopperiodes etc. Wij werken TRANSPARANT en  EERLIJK.

Aan de hand van moderne strategieën wordt nagedacht over hoe wij een pand op de markt zetten. We werken vooreerst PRO- ACTIEF en voorzien styling en aangepaste advertentiekanalen. Zo kan uw pand optimaal aangeboden worden en bijvoorbeeld bezocht en verkocht worden op één VERKOOPDAG.

Wenst u geen totaalbegeleiding? Geen probleem, hieronder geven wij u een eerste kijk op de VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN.
Één van de grote voordelen van Immo Steengoed is dat wij zeer FLEXIBEL zijn. Dit 7/7 ook buiten de kantooruren en dit via diverse kanalen zoals mail, telefoon, whatsapp, sms, website en chat.

 

Leen Staelens, zaakvoerder, zorgt voor uw volledige dossierbehandeling op een PERSOONLIJKE manier. Met LIEFDE voor het vak en voor het individu zet zij zich dagelijks in om actief in te spelen op de noden van de vastgoedmarkt. Er werd niet voor niets een hartje verwerkt in het logo.

Reeds meerdere jaren heeft Leen  ERVARING in de vastgoedwereld, deze heeft voor haar nog weinig geheimen. De vele wetten zijn geen passief gegeven, ze schoolt zich dan ook zeer regelmatig bij om up-to-date te blijven. Kandidaat-kopers kunnen zo met tal van vragen bij Leen terecht alsook wordt uw dossier juridisch correct afgehandeld.

Team

Leen Staelens
Leen Staelens

Immo Steengoed

Gentpoortvest 70
8000 Brugge
0477 98 88 84
info@immosteengoed.be