info@immosteengoed.be
0477 98 88 84
Vuldersstraat 39, 8000 BRUGGE

Over ons

Verkopen?
U beslist om uw woning, appartement, handelspand, opbrengsteigendom te verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres om dit vlot te laten verlopen.
Van reële schatting tot ondertekening van notariële akte voorzien wij met veel enthousiasme een TOTAALBEGELEIDING. Dit tegen zeer concurrentiële tarieven en vernieuwende formules. Om een voorbeeld te geven van één van onze mogelijkheden stel ik u graag ‘de VERKOOPDAG’ voor. Op deze dag worden zoveel mogelijk geschikte kandidaat-kopers ingepland om uw woning te bezichtigen en eventueel een bod uit te brengen. De kandidaat- kopers worden op deze dag begeleid door ons team zowel voor het bezoek als voor het invullen van een bodformulier.
Met een verkoopdag bereikt u meerdere kooplustigen op hetzelfde moment en behaalt u de hoogst mogelijke verkoopprijs.
U wenst een SCHATTING te krijgen? Maak nu uw (gratis) afspraak. Wij komen graag ter plekke en geven een
U wenst uw pand te verkopen maar NIET OP DE MARKT te zetten? Wij stellen uw woonst graag voor aan verschillende kandidaat kopers zonder het op de markt te brengen. In dit geval betaalt de koper onze commissie en is deze service voor u kosteloos.

Verhuren?
U wenst uw pand via ons te VERHUREN? Prima keuze!
We zorgen voor een positieve voorstelling en een correcte informatieverlening naar de kandidaat-huurder tijdens een aangename rondleiding. Vervolgens vragen we de nodige documenten op en leggen vervolgens alle kandidaten aan u voor. Hierbij werken wij graag met een bezoekdag. Zodoende hebt u keuze uit meerdere kandidaten.
Opmaak, ondertekening en registratie van het huurcontract gebeurt door ons. En dit uiteraard aangepast aan  het soort pand dat u wenst te verhuren en de bijhorende modaliteiten.
Als laatste verzorgen wij een grondige plaatsbeschrijving ondersteund door de nodige foto’s.
 
Beheer?
U wenst ook dat wij tijdens het verhuur de huurder voorzien van de nodige begeleiding indien nodig? Dan kan u kiezen voor de optie “BEHEER”.
Hierbij verzorgen we alle stappen van een normale “verhuur”. Echter dit wordt uitgebreid: Huurgelden worden door ons ontvangen en doorgestort, jaarlijks bezoek en indexering wordt ingepland, indien een panne zich voortdoet voorzien wij reparatie (uiteraard na uw goedkeuring), bij opzegging van de huurder wordt (gratis) een nieuwe huurder gezocht… kortom u verhuurt zonder zorgen.
 
Andere diensten? Immo Steengoed gaat verder…
 • (Re)stylen van de woning
  Bij onze totaalbegeleiding wordt steeds een styling van de woning voorzien. Dit betekent dat we de woning her en der wat opfrissen met decoratiemateriaal.
  Uw woning staat leeg? Dan restylen wij van A tot Z. (Kartonnen) meubels en decoratie worden voorzien zodat het pand aantrekkelijk en huiselijk voorgesteld kan worden.
 • Leegmaken van de woning
  Te veel materiaal in de woning? Wij kunnen het volledig leegmaken voorzien.
 • Andere
  Nood aan uitgebreid schattingsverslag, plaatsbeschrijving, elektrische keuring, energie prestatie certificaat, photoshoot, schilderen en uitvoeren van kleine klusjes… Ook dit is bij ons mogelijk!


AL DEZE SERVICES WORDEN OOK APART AANGEBODEN EN KUNNEN DUS LOSGEKOPPELD WORDEN VAN DE TOTAALBEGELEIDING. 

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in