Halfopen bebouwing met 5 slpk-ers en garage

Vraagprijs: € 369 000 Brugge Kerklaan 10
STARTPRIJS: Elk uitgebrachte bod boven deze startprijs, wordt voorgelegd aan eigenaar, die al dan niet kan beslissen om in te gaan op het aanbod.
Dit niet te missen riant en centraal woonaanbod ligt genesteld in Ver-Assebroek. Het geheel in fermettestijl biedt energiezuinige (elek/gas per maand: 51 euro) en eindeloze mogelijkheden naar leefinvulling bijv. kangoeroewoonst, samengestelde en/of grote gezinnen, plaatsrovende hobby en/of een zelfstandig beroep zijn zeker een optie. Bovendien is de ruime oprit hierbij absoluut nuttig en heeft men zo een aparte toegang tot de woonst/tuin. Hier zet de gezelligheid zich voort en zorgt de zuid-west georiënteerde tuin voor een rustgevend vakantiegevoel waarbij men door het aangelegd concept niet over groene vingers moet beschikken echter in no-time kan men de tuin laten ontpoppen in een ideale gezinstuin. Kortom DE woning voor wie RUIM en GEZELLIG wenst THUIS te komen.

Indeling:
GELIJKVLOERS
* Inkomhal
* Leefkeuken (vaatwas, kookplaat, dampkap, koelkast, diepvries, combi microgolfoven ... en warmeluchtoven) & handige zitbank met extra opbergruimte (ideaal voor kindjes)
* Living met zit- en eethoek uitgevend met groot schuifraam naar tuin
* Grote en droge kelder
* Veranda
* Aangelegde en omheinde zuid-west georiënteerde tuin
* Wasruimte
* Garage voorzien van elektrische poort en verwarmde ruime (zolder)kamer (ideaal als tienerruimte, men cave, hobbyruimte of eenvoudig om te bouwen tot een individuele (zorg)unit)
* Ruime oprit met achterpoort die toegang naar tuin/woning verleent

* Overloop met toilet

1E VRDP
* 4 slaapkamers (waarvan 1 met dressingkast en 1 met ingemaakte kast)
* Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche
* Diverse handige opbergruimtes

Conforme elektriciteit/ Centraal (diverse winkels bv bakker, grootwarenhuis, slager, bushalte, school ... - wandelmogelijkheden) en rustig wonen/ Rolluiken


Lees meer Verberg