Ruim 2 slpk-er appartement met terrasje in hartje Snellegem

Verkocht Jabbeke Eernegemweg 3 1.2
Deze duplex maakt deel uit van het unieke en kleinschalige nieuwbouwproject "Jacob van Maerlant". Het woonerf omvat vijf eenheden en vindt zijn wortels op het vernieuwde en groene dorpsplein van Snellegem. De architecturale uitwerking van het gebouw versterkt het authentieke karakter van de dorpskern.
De bouwheer, woonconcept Freddy Versluys verzorgt hier een kwaliteitsvolle, gracieuze en buitengewone parel waar het fantastische wonen wordt! Beoogde oplevering dateert voor september dit jaar.

Gelijkvloers:
* Gemeenschappelijke inkomhal met trap naar

1e VRDP
* Inkomhal met gastentoilet en handwastafel
* Grote en lichtrijke leefruimte (keramische parketvloer) met open keuken (met ingebouwde kookplaat, heteluchtoven met microgolfoven functie, koelkast, vaatwas en dampkap) en aparte bergruimte
* Charmant terrasje met zicht op het groene dorpsplein
* Trap naar

2e VRDP
* Overloop met bergruimte en technische voorziening (aansluiting wasmachine)
* Badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche
* 2 slaapkamers ... (met massief eiken parket)

Extra's: Overdekte fietsstaanplaats inbegrepen/ Mogelijkheid tot aankoop van privé staanplaats met elektrische laadpaal.

Troeven! Opsplitsing grondwaarde (registratie 10%) en Constructie (BTW 21%)/ afwerking/ Persoonlijke opvolging van het project (in afwerkingsfase)/ Ideaal als investering/ Interessant E-peil (31).
Lees meer Verberg