Verhuurd

Sint-Kruis

Volumineuze 3-slaapkamer woning
1 van 1
Volumineuze 3-slaapkamer woning

Volumineuze 3-slaapkamer woning

1e BEZOEKMOMENT VOLLEDIG VOLZET! Deze tussenwoning biedt 3 ZEER RUIME SLAAPKAMERS, een gezellige lichtrijke leefruimte en een grote zuidgerichte tuin. Door zijn UITZONDERLIJK GOEDE STAAT VAN ONDERHOUD is dit de droomwoning bij uitstek voor een jong gezin, dat nood heeft aan voldoende ruimte.

De zolderverdieping heeft de mogelijkheid om een vierde slaapkamer, hobbyruimte of bureau in te richten. Wat de NODIGE RUIMTE biedt voor een gezin. De uitstekende, doch RUSTIGE LIGGING op wandel- of fietsafstand van winkels en voorzieningen is zeker een extra troef.

De badkamer werd recent voorzien van een nieuwe douchecabine en heeft een aansluiting voor wasmachine en een toilet. in de keuken is er een oven, kookfornuis en aansluiting voor een vaatwasmachine. Overal werden nieuwe laminaatvloeren gelegd en recent werden ook pvc-ramen met hoogrendementsglas geplaatst, evenals DAKISOLATIE. Mede door zijn verwarming op gas, is dit een ENERGIEZUINIGE WONING met een laag verbruik aan gas en elektriciteit.

Het EPC-attest dateert van voor de verbeteringswerken.

INDELING
GLV: inkomhal, ruime leefruimte met aansluitend een extra eetkamer, toegang tot de kelder, keuken, badkamer en grote tuin met terras
1e V: nachthal met toegang tot de 2 slaapkamers
2e V: nachthal met toegang tot de 3e slaapkamer en zolderkamer met velux (EVENTUEEL 4E KAMER)

TROEVEN:

Ruime vertrekken / rustige ligging / vlotte bereikbaarheid / energiezuinig = laag verbruik / 3 slaapkamers, met mogelijkheid tot 4e / Zuidgerichte tuin

Uw gegevens


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

* Verplicht in te vullen

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen
Ik heb het privacy beleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord.